Zend Framework Fórum
29. Červenec 2014, 23:54:12 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Aktuální verze Zend Frameworku je 2.1.5 z 17.4.2013 a 1.12.3 z 13.3.2013                    http://www.zendframework.cz/
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Scienta ZF Debug Bar  (Přečteno 5410 krát)
srigi
ZF User
*
Offline Offline

Příspěvků: 16

Gravatar


« kdy: 02. Květen 2009, 18:15:50 »

Pri surfovani pocas volna som objavil zopar blogov, ktore sa zaoberaju ZF. Na jednom z nich som nasiel zaujimavy FrontController plugin. Jedna sa o podobny Debug bar, aky poznaju uzivatelia Symfony. Natocil som jednoduche video (8.5MB), kde si mozete pozriet instalaciu a moznosti.

Plugin samozrejme nezapinajte v ostrej prevadzke. Video si maximalizujte,
Enjoy.
« Poslední změna: 14. Září 2009, 21:17:23 od srigi » Zaznamenáno
Pacek
Global Moderator
ZF User
*****
Offline Offline

Příspěvků: 76

Gravatar


« Odpověď #1 kdy: 02. Květen 2009, 18:26:29 »

Pěkné, díky. Připíchnul jsem to, aby to nezapadlo...
Zaznamenáno

Developers, developers, developers, developers, developers, ...
georgehs
ZF User
*
Offline Offline

Příspěvků: 4


« Odpověď #2 kdy: 10. Květen 2009, 13:48:54 »

Zdravim,
nakopiroval jsem Scienta do library a uspesne spustil na defaultnim nastaveni slozek a bootstrapu ze Zendiho studia pro 1.7.

Ted se to pokousim zprovoznit se zachovanim rozlozeni z tutorialu pro 1.8 z akrabatu ale bohuzel bezvysledne. Mohl by mi nekdo poradit jak mam co nastavit aby mi to behalo?
Nevim jak mam zaregistrovat plugin do config.ini, vim ze je direktiva
Kód:
resources.frontController.plugins.bar = "My_Plugin_Bar"
ale nevim jak to mam upravit pro mou potrebu. Tohle by mohla bejt ta spravna cesta.

Zaroven se da plugin registrovat v bootstrapu jako
$this->registerPluginResource(new Scienta_Controller_Plugin_Debug());
ale hazi to chybu
Kód:
Fatal error: Class 'Scienta_Controller_Plugin_Debug' not found
Diky za vsechny namety

edit: No jiste, sem trubka, diky za upozorneni, delam uz asi 4. projekt a plete se mi to..diky!
« Poslední změna: 10. Květen 2009, 20:02:16 od georgehs » Zaznamenáno
Martin Hujer
Administrator
ZF User
*****
Offline Offline

Příspěvků: 693

Gravatar


WWW
« Odpověď #3 kdy: 10. Květen 2009, 13:52:24 »

Kód:
resources.frontController.plugins.bar = "Scienta_Controller_Plugin_Debug"

a povol si autoloader

Zaznamenáno

Shopio.cz - Nákupní košík, který umí prodávat | Chuck Norris
srigi
ZF User
*
Offline Offline

Příspěvků: 16

Gravatar


« Odpověď #4 kdy: 24. Květen 2009, 07:37:40 »

21.5.2009 vysla nova verzia 1.5. Poznamky k vydaniu.
Zaznamenáno
Techi
Global Moderator
ZF User
*****
Offline Offline

Příspěvků: 304


ZF specialist


WWW
« Odpověď #5 kdy: 12. Srpen 2009, 19:32:03 »

hmm, das ist aber sehr praktish!
Zaznamenáno

Controlling complexity is the essence of computer programming.
Martin Hujer
Administrator
ZF User
*****
Offline Offline

Příspěvků: 693

Gravatar


WWW
« Odpověď #6 kdy: 12. Srpen 2009, 22:48:33 »

http://framework.zend.com/wiki/display/ZFPROP/Zend_Toolbar+-+Ben+Scholzen
Zaznamenáno

Shopio.cz - Nákupní košík, který umí prodávat | Chuck Norris
Alexei
ZF User
*
Offline Offline

Příspěvků: 3


« Odpověď #7 kdy: 07. Listopad 2011, 14:39:32 »

V prvním příspěvku je odkaz na videoukázku, ale zdá se mi nefunkční (odkaz), je možné prosím reupload? Úsměv
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!